Software

Sistem Tempahan Produk Ordersini

sistem tempahan produk ordersini

Sistem tempahan produk Ordersini merupakan salah satu sistem tempahan produk digital mahupun fizikal yang boleh diuruskan dalam satu dashboard yang simple dan murah. Sistem ini amat sesuai untuk digunakan oleh peniaga yang menjalankan perniagaan secara online untuk menerima tempahan, meluaskan pasaran jualan serta sebagai ‘customer database’ kepada pengguna sistem ini.

fungsi sistem tempahan ordersini

Terdapat pelbagai fungsi yang ditawarkan didalam sistem tempahan produk Ordersini antaranya pelanggan boleh menggunakan pelbagai jenis pembayaran seperti manual bank in, online banking dan sebagainya. Pengguna juga boleh memasukkan produk tanpa had didalam sistem Ordersini dengan cara yang sangat mudah dan pantas.

Selain itu, Ordersini juga menawarkan pelan affiliate dan dropship untuk mereka yang ingin mendapatkan sistem tersebut. Saya boleh katakan sistem tempahan produk Ordersini ini sebagai sistem yang sempurna dan khas untuk penjual produk secara online. Sistem ini juga boleh memaparkan statistik jualan, senarai produk, pembeli dan tempahan untuk sentiasa ‘keep in track’ dengan statistik perniagaan pengguna.

kelebihan sistem tempahan ordersini

Tambahan lagi, sistem Ordersini juga mempunyai fungsi menarik seperti sistem kupon, auto mesej dan pelbagai lagi fungsi seperti diatas untuk memperlebatkan lagi sales dan jualan anda. Yang menariknya, anda boleh masukkan code untuk retargeting semula prospek untuk terus menerima iklan anda sama ada di Facebook, Instagram ataupun Google. Jangan khuatir kerana Ordersini juga menyediakan group support untuk membantu anda menyelesaikan segala permasalahan serta tutorial lengkap untuk menggunakan sistem mereka.

Dibawah dipaparkan beberapa testimoni daripada pengguna tegar Ordersini dan masih menggunakannya sehingga kini.

testimoni ordersini

Terdapat 2 pakej yang ditawarkan oleh Ordersini kepada pengguna, iaitu BasicOS dan AdvanceOS.

pakej sistem tempahan ordersini

Pakej BasicOS sangat sesuai untuk dilanggan oleh pengguna yang menjalankan perniagaan online, dropship ataupun stokis manakala pakej AdvanceOS pula sesuai kepada mereka yang merupakan pemilik kepada produk fizikal dan digital kerana disediakan juga email marketing autoresponder sistem yang mana sangat membantu dalam menguruskan affiliate atau dropship serta promosi kepada keseluruhan pelanggan.

Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan sistem Ordersini, anda boleh melanggan sistem ini disini : Langgan Ordersini disini.

Jangan terlepas untuk dapatkan sistem tempahan produk Ordersini sekiranya anda merupakan peniaga online, pasti sistem ini akan memudahkan urusan jualan dan pemasaran anda. Klik disini untuk melanggan : Langgan Ordersini disini.

Ingin menjana pendapatan dengan menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://niagainternet.com/jana-pendapatan-dengan-handphone.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Dapatkan tips, promosi dan informasi terkini daripada Niaga Internet khas kepada anda !

You have Successfully Subscribed!