Perniagaan Internet

Servis Rackholic

Rackholic ditubuhkan pada Disember 2015 di Liverpool, United Kingdom. Bisnes bermula daripada laman social iaitu Facebook ‘Rackholic’ dan seterusnya Instagram @rack_holic. Sehingga Februari 2018, rakan di Facebook mencapai 4892 orang dan pengikut seramai 74 orang manakala pengikut di Instagram adalah seramai 3571 orang. Rackholic menjual barang-barang original sahaja tidak kira baru atau telah diguna pakai (masih berkualiti). Antara jenama yang dijual adalah Supreme, Adidas, Hackett, Gucci, Palace, Bape, MCM, Nike, Cath Kidston dan macam-macam lagi. Antara barang-barang yang dijual adalah kasut, sandal, sweater (lelaki dan perempuan), topi,  baju (lelaki dan perempuan), beg (lelaki dan perempuan) dan sebagainya. Berikut adalah gambar barang-barang yang dijual di Rackholic:

Segala gambar barang-barang akan sentiasa dimuatnaik di dalam Facebook dan Instagram Rackholic. Rackholic sentiasa mencuba untuk memuaskan hati semua pelanggannya dengan mencari semua barang yang diminati oleh pelanggan-pelanggannya. Kadangkala pelanggan akan memberi gambar barang yang diminatinya dan Rackholic akan mencuba mencari barang itu. Admin Rackholic dapat dihubungi melalui nombor telefon : +60143654521 tidak kira sama ada melalui aplikasi Whatsapp dan mesej pada bila-bila masa. Admin Rackholic akan cuba membalas segala Whatsapp dan mesej dengan secepat mungkin. Oleh kerana bisnes ini berada di Liverpool, United Kingdom, segala barang akan dipos ke Negara Malaysia melalui Pos melalui Udara. Ia mengambil masa 7-14 hari bekerja. Rackholic juga boleh menghantar barang-barang pelanggan ke negara lain selain Malaysia seperti Australia, di antara United Kingdom dan sebagainya. Masa untuk barang sampai ke destinasi pelanggan bergantung jarak destinasinya. Berikut adalah testimoni-testimoni pelanggan daripada pembelian yang lepas:

Akhir sekali, terima kasih atas segala sokongan yang diberikan oleh semua pelanggan yang membeli barang daripada Rackholic. Kepada semua yang ingin mengikuti perkembangan dan melihat barang-barang yang dimuatnaik oleh Admin Rackholic, anda boleh mengikuti Facebook Rackholic dan Instagram @rack_holic. Berikut adalah gambar Facebook dan Instagram Rackholic:

Bagi pelanggan yang menghadapi sebarang masalah, hubungi Admin Rackholic di nombor +60143654521 (Whatsapp atau mesej). Segala Whatsapp dan mesej akan dibalas secepat mungkin. Sekian, terima kasih.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Dapatkan tips, promosi dan informasi terkini daripada Niaga Internet khas kepada anda !

You have Successfully Subscribed!