FacebookSoftware

FBMaid-Facebook Marketing Automation

fbmaid

FBMaid – Facebook Marketing Automation merupakan salah satu software yang baru diperkenalkan oleh Founder CP (Cikgu Pemasaran) Iffat Salleh & Raziel Raphael dimana software ini dapat membantu anda untuk automasikan Facebook Marketing anda hanya menggunakan 1 dashboard sahaja.

Ada 13 fungsi awesome yang ada pada software ini antaranya :

fungsi FBMaid

Dengan menggunakan software ini, anda tidak perlu lagi membazir masa untuk post kepada rakan, group dan page kerana software ini akan melakukannya untuk anda ! Masa yang sepatutnya anda peruntukkan untuk post iklan setiap hari dapat anda gunakan untuk fokus kepada kepentingan yang lain.

Ada juga fungsi-fungsi power seperti Auto Invite to Like Page, Auto Invite to Groups, Auto Join Groups, dimana fungsi ini dapat meningkatkan Likers page anda, dan juga reach anda kepada bakal prospek. Begitu juga dengan fungsi seperti auto add friends, unfriends, auto like dan auto komen. Kesemua fungsi ini membantu anda untuk meningkatkan reach profile anda secara tak langsung maklumat yang anda ingin sampaikan kepada prospek dapat dibaca oleh mereka.

facebook automation software

Dan fungsi yang paling awesome.. FB Scrapper ! Untuk mereka yang mengguna Facebook Ads, FB Scrapper ni agak berguna untuk anda mendapatkan list prospek yang lebih targeted dan berpeluang tinggi untuk membeli. FB Scrapper juga berguna untuk anda mendapatkan Customer Database untuk produk atau perniagaan anda.

Apa yang anda boleh buat dengan Customer Database ? Dengan menggunakan FB Ads, anda boleh membuat Custom Audience dengan menggunakan Customer File, atau Lookalike Audience daripada customer database yang anda ada. Ingin pelajari teknik FB Ads dengan betul ? Klik disini : offer.niagainternet.com/likemethod.

FBMaid mempunyai Demo dimana anda boleh mencuba sistem ini tetapi berkemungkinan anda tidak dapat gunakan kerana ramai yang mencuba sistem tersebut dalam satu masa.

Selain itu, FBMaid juga ada memberikan Ebook ’19 Platform Automasi FB AutoPM & Autoreply’ secara PERCUMA di laman web mereka. Anda boleh grab ebook tersebut disini : offer.niagainternet.com/fbmaid.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari offer.niagainternet.com/fbmaid untuk melihat fungsi penuh FBMaid. Dapatkan segera sementara promosi masih berjalan !

Facebook: Niaga Internet – Rahsia Perniagaan Internet

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Dapatkan tips, promosi dan informasi terkini daripada Niaga Internet khas kepada anda !

You have Successfully Subscribed!