Google

Tingkatkan Jualan Menggunakan Google Adwords

Tingkatkan Jualan Menggunakan Google Adwords

Tingkatkan Jualan Menggunakan Google Adwords

Hi, nama saya Amir. Saya merupakan Founder kepada Hosting Malaya dan Topup Niaga. Sebelum ini saya ‘marketing’kan servis dan produk saya dengan cara yang agak sukar iaitu post iklan saya di group-group iklan seperti peniaga-peniaga baru, namun tiada respond, ‘krik krik’ dan sukar untuk mendapatkan sales.

Ada juga saya cuba-cuba menggunakan FB Ads dengan style sendiri, tetapi apa yang berlaku, tiada peningkatan dalam sales ! Pada masa itu saya tertanya-tanya :

Manalah yang aku silap ni ? Iklan orang lain ramai respond, iklan aku sendu je.

Dibawah adalah antara masalah-masalah yang saya hadapi :

  • Spam iklan di group dan page iklan tetapi tiada sambutan dan respon
  • Tidak ada pengetahuan dalam membuat FB Ads
  • Berjaya membuat FB Ads tetapi ‘hangus’ (iklan jalan tetapi tiada sales)

Saya pun cuba cari jalan penyelesaian dan akhirnya saya terjumpa AdwordsMethod. Anda ingin tahu apa itu AdwordsMethod ? Klik link ini : offer.niagainternet.com/adwordsmethod.

likemethod

Kita sebagai peniaga, mempunyai target yang sama iaitu untuk menyelesaikan masalah pembeli dengan menggunakan servis atau produk yang kita sediakan. Peniaga boleh menggunakan medium Google sebagai platform untuk mengetengahkan produk anda dengan lebih mudah.

Macam mana nak ‘branding’ bisnes aku ni supaya dikenali ? Macam mana nak viralkan produk aku ni ?

Google antara platform yang sangat sesuai untuk memasarkan produk dan bisnes anda kerana Google merupakan enjin carian paling popular di dunia. Ingin kan jawapan bagi persoalan anda ? Mahu mendapatkan solusi bagi permasalahan anda ? Hampir kesemua permasalahan harian kita, kita akan lakukan carian di Google dengan keyword tertentu.

AdwordsMethod akan mendedahkan bagaimana anda boleh menguasai teknik untuk tingkatkan jualan menggunakan Google Adwords ! Dibawah adalah diantara testimonial daripada sifu-sifu serta student LikeMethod.

testimonial likemethod

letupkan sales fb ads

teknik fb ads

Dibawah pula adalah gambaran Google Adwords yang saya dapat selepas join Adwords Method.

topupniaga adwords

Kos iklan cuma RM0.45 sahaja untuk 8 klik, dan 8 klik ini sememangnya daripada mereka yang berminat dengan servis saya !

adwords topupniaga

Kos iklan cuma RM1.93 sahaja untuk 30 klik, dan 30 klik ini daripada mereka yang berminat dengan produk saya !

Wow kan ? Banyak ilmu yang anda boleh ‘sedut’, ‘cedok’ daripada sifu-sifu otai dalam LikeMethod. Dengan bayaran sekali sahaja sebanyak RM97 SAHAJA, anda akan dapat :

  • 11 Tutorial Bervideo mengenai Fundamental Google Adwords yang lengkap dan padat.
  • Teknik-teknik advanced Google Adwords (Keyword Research, Keyword Emas !)
  • Lifetime support di AdwordsMethod FB Group (tidak ternilai)
  • Peluang networking dengan dengan ahli Like Method (tidak ternilai)

Jom lihat video khas daripada Founder LikeMethod sendiri !

Hanya kepada mereka yang benar-benar ingin tingkatkan jualan menggunakan Google Adwords sahaja.

=> http://offer.niagainternet.com/adwordsmethod
=> http://offer.niagainternet.com/adwordsmethod
=> http://offer.niagainternet.com/adwordsmethod

Saya ada BONUS untuk anda yang join AdwordsMethod melalui link diatas.
Klik Gambar Whatsapp dibawah untuk terus Whatsapp kami :whatsapp niaga internet
Whatsapp ‘ADWORDS BONUS‘ ke 0177860670 dan sertakan Payment Invoice anda.
Tingkatkan Jualan Menggunakan FB Ads

Anda sudah join AdwordsMethod ? Ingin tahu bagaimana ingin meletupkan sales menggunakan FB Ads pula ? Klik link ini : http://niagainternet.com/tingkatkan-jualan-menggunakan-fb-ads .

Semoga anda berjaya dalam perniagaan anda !

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Dapatkan tips, promosi dan informasi terkini daripada Niaga Internet khas kepada anda !

You have Successfully Subscribed!