Facebook

Tingkatkan Jualan Menggunakan FB Ads

Tingkatkan Jualan Menggunakan FB Ads

Tingkatkan Jualan Menggunakan FB Ads

Hi, nama saya Amir. Saya merupakan Founder kepada Hosting Malaya dan Topup Niaga. Sebelum ini saya ‘marketing’kan servis dan produk saya dengan cara yang agak sukar iaitu post iklan saya di group-group iklan seperti peniaga-peniaga baru, namun tiada respond, ‘krik krik’ dan sukar untuk mendapatkan sales.

Ada juga saya cuba-cuba menggunakan FB Ads dengan style sendiri, tetapi apa yang berlaku, tiada peningkatan dalam sales ! Pada masa itu saya tertanya-tanya :

Manalah yang aku silap ni ? Iklan orang lain ramai respond, iklan aku sendu je.

Dibawah adalah antara masalah-masalah yang saya hadapi :

  • Spam iklan di group dan page iklan tetapi tiada sambutan dan respon
  • Tidak ada pengetahuan dalam membuat FB Ads
  • Berjaya membuat FB Ads tetapi ‘hangus’ (iklan jalan tetapi tiada sales)

Saya pun cuba cari jalan penyelesaian dan akhirnya saya terjumpa LikeMethod. Anda ingin tahu apa itu LikeMethod ? Klik link ini : http://offer.niagainternet.com/likemethod.

likemethod

Kita sebagai peniaga, mempunyai target yang sama iaitu untuk menyelesaikan masalah pembeli dengan menggunakan servis atau produk yang kita sediakan. Peniaga boleh menggunakan medium Facebook sebagai platform untuk memperkenalkan lagi servis dan produk anda pada dunia luar dan memperluaskan lagi pasaran dan market bisnes anda.

Macam mana nak ‘branding’ bisnes aku ni supaya dikenali ? Macam mana nak viralkan produk aku ni ?

Facebook antara platform yang sangat sesuai untuk memasarkan produk dan bisnes anda kerana Facebook merupakan antara medium sosial yang mempunyai komuniti yang besar dan berkemungkinan boleh menjadi prospek perniagaan anda.

LikeMethod akan mendedahkan bagaimana anda boleh menguasai teknik untuk meletupkan sales anda menggunakan FB Ads ! Dibawah adalah diantara testimonial daripada sifu-sifu serta student LikeMethod.

testimonial likemethod

letupkan sales fb ads

teknik fb ads

Wow kan ? Banyak ilmu yang anda boleh ‘sedut’, ‘cedok’ daripada sifu-sifu otai dalam LikeMethod. Dengan bayaran sekali sahaja sebanyak RM97 SAHAJA, anda akan dapat :

  • 21 Tutorial Bervideo mengenai Fundamental Tentang FB Ads yang lengkap dan padat.
  • Bonus Program Burger Method (bernilai RM300)
  • Teknik-teknik advanced FB Ads (bernilai RM1500)
  • Lifetime support di Like Method Tribe FB Group (tidak ternilai)
  • Peluang networking dengan dengan ahli Like Method (tidak ternilai)

Jom lihat video khas daripada Founder LikeMethod sendiri !

Hanya kepada mereka yang benar-benar ingin tingkatkan jualan menggunakan FB Ads sahaja.

=> http://offer.niagainternet.com/likemethod
=> http://offer.niagainternet.com/likemethod
=> http://offer.niagainternet.com/likemethod

Saya ada BONUS untuk anda yang join LikeMethod melalui link diatas.

Klik Gambar Whatsapp dibawah untuk terus Whatsapp kami :whatsapp niaga internet
Whatsapp ‘LIKEMETHOD BONUS‘ ke 0177860670 dan sertakan Payment Invoice anda.
Tingkatkan Jualan Menggunakan FB Ads

Anda sudah join LikeMethod ? Ingin tahu bagaimana ingin meletupkan sales menggunakan Google Adwords pula ? Klik link ini : http://niagainternet.com/tingkatkan-jualan-menggunakan-google-adwords .

Semoga anda berjaya dalam perniagaan anda !

2 Comments

    • Amir
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Dapatkan tips, promosi dan informasi terkini daripada Niaga Internet khas kepada anda !

You have Successfully Subscribed!